Mooi artikel in het glossy magazine ‘Noord Limburg Business’ nav de workshop “Hoe het juiste personeel te werven en behouden”.

Onlangs werd ik uitgenodigd om een workshop te houden voor SKL (Stichting Kwaliteitskring Limburg). Hoe kunnen ondernemers juist nu, in deze tijd waarin het zo lastig is om aan personeel te komen, toch juist nu, jet juiste personeel werven en/of behouden. Het was een interessante interactieve workshop in twee delen. Van Munster Media hebben hiervan in het glossy magazine “Noord Limburg Business” een prachtig artikel geplaatst. Mocht u nav het lezen van het artikel ook interesse hebben in een workshop, dan kunt u altijd contact met mij opnemen Hieronder vindt u het hele artikel in PDF.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: