Wij zijn een gepassioneerd Psychologisch Adviesbureau

Wij van 6P Partners zijn gepassioneerde mensen, en slaan middels psychologie de brug tussen mens en organisatie, tussen wie de mens daadwerkelijk is en wat uw organisatie is en wil bereiken. Wij gebruiken psychologische, wetenschappelijk verantwoorde, uiterst valide methodieken van de hoogst mogelijke kwaliteit, om uw succes te kunnen garanderen.

Wij werken graag samen met partners.
Ontmoet hier onze 6P Partners.
Of wordt zelf ook 6P Partner, en ga zelf organisaties begeleiden, met ondersteuning in een gezamenlijk team van gepassioneerde partners.

Met het juiste doel voor ogen, verbinden en activeren wij de juiste mensen, op de juiste wijze, op de juiste posities, binnen uw organisatie.

Dr. h.c. Rémy de Wild BSc, CEO
LinkedIn Rémy de Wild

6P Partners is ontstaan uit de overname van 6P Consultancy. In 2004 is het psychologisch adviesbureau 6P Consultancy opgericht door senior psycholoog dr. René Jansen. Het succes van 6P Consultancy is te danken aan het inzetten van de hoogst haalbare kwaliteit van valide middelen, en de door René Jansen zelf ontwikkelde psychologisch en wetenschappelijk verantwoorde 6P methode. In de afgelopen jaren heeft de 6P methodiek zijn effectiviteit bewezen door vele organisaties en mensen te helpen. We zijn actief voor profit- en nonprofit organisaties zowel in heel Nederland als ook internationaal. Wij helpen organisaties om hun doelstellingen te bereiken door het beste uit hun (toekomstig) personeel te halen.

Als aankomend psycholoog wil ik mij graag zo veel mogelijk oriënteren op de juiste begeleiding voor ieder individu. Bij 6PPartners krijg ik een helder beeld over de geschikte ondersteuning van verschillende mensen, zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Het psychologisch onderzoek legt een mooie basis voor verdere ontwikkeling binnen de organisatie en de persoon zelf.

Tineke Severens 3e jaar toegepaste psychologie student

Als aankomend toegepast psycholoog wil ik mij bezig houden met psychologie in combinatie met het bedrijfsleven om zo een optimale band te creëren tussen mens en bedrijf. Binnen 6PPartners ga ik onderzoek doen naar het gedragspatroon van bedrijven.

Stan Pieters 3e jaar toegepaste psychologie student