Meet & Greet onze 6P Partners!

Met onze partners delen we onze passie om mensen te ontwikkelen op basis van wie ze ten diepste zijn, en van daaruit doelgericht het succes van organisaties te bewerkstelligen. Omdat we samen geloven dat in elk mens unieke potenties en mooie karaktereigenschappen schuilgaan. Het succes van organisaties gaat altijd mensen: om de juiste mensen de juiste dingen te laten doen. Deelt u deze passie en wilt u hier graag iets mee doen? Dan horen we graag van u! Onze partners zijn volledig autonoom opererende gepassioneerde seniors, coaches, bestuurders, managers. We stellen ze graag aan u voor.

Paul Hofstede

Paul Hofstede – Adviseur Familiebedrijven
LinkedIn Paul Hofstede

Paul is opgegroeid in een ondernemende familie met een familiebedrijf. Na zijn studie bedrijfskunde bleek zijn vader ernstig ziek te zijn en heeft hij hem opgevolgd in leiding, zeggenschap en eigendom. Gedurende deze periode van zijn leven is hij in aanraking gekomen met de typische kenmerken en dynamieken van en binnen familiebedrijven. Paul ging opnieuw studeren en de opgedane inzichten, kennis en ervaring wilde hij graag delen met andere betrokkenen binnen deze bijzondere groep bedrijven. Na de verkoop van het bedrijf is hij dit als adviseur familiebedrijven vorm gaan geven.
Paul vindt het belangrijk dat er balans is tussen enerzijds de continuïteit van het bedrijf en anderzijds de harmonie binnen de familie. Binnen zijn advisering aan eigenaren van familiebedrijven, leden van ondernemende families, directies en/of andere stakeholders staat dit ook altijd centraal. Paul herkent de individuele, familiaire en bedrijfsbelangen snel en weet goed om te gaan met de emotionele- en rationele thema’s die leven. Bedrijfsopvolging, bedrijfsoverdracht en conflictsituaties zijn dan ook vraagstukken waar hij graag en vol enthousiasme aan werkt. Paul werkt hierin samen met specialisten zoals fiscalisten, bankiers, vermogensbeheerders en advocaten. Paul is medeoprichter van het Gelders Familiebedrijven Gilde.

Wim Herings

Wim Herings – Senior Quality Professional
LinkedIn Wim Herings

Senior Quality Professional met 30 jaar QA-ervaring in farmaceutische productie, biotechnologie, bloed bankieren, medische hulpmiddelen.
In Quality Management sterk in Quality Systems design, QA-architectuur, IT-ondersteuning voor QA-systemen, QMS-remediatie en metrics. Bedreven in principes van (Business) Proces Management. Creëert visie en overzicht, vertaalt naar beleid, procedures en implementatie op de werkvloer. Behandelt organisatorische, culturele en psychodynamische aspecten van het functioneren en veranderen van KMS. Als Quality Engineer ervaren met basis 6 sigma en lean technieken
Functies vervuld met QA-inhoud in het productie- en kwaliteitsteam. Kent uitvoerende, leidinggevende, project-, technische expert-, Qualified Person- en werkvloer rollen van binnenuit. Sterke communicator die gemakkelijk contact maakt met productie-, kwaliteits-, IT-, HR-regelgeving zaken, product- en proces ontwikkelingsteams. Goed trackrecord met GMP-inspecties en GMP-certificering (EMEA en FDA). Toegepaste ICH-richtlijnen voor ontwerp kwaliteit (ICH 08), risicobeheer (ICH 09) en structurering van farmaceutische kwaliteitssystemen (ICH10).
Als industrieel apotheker ervaren met kwaliteit op de werkvloer en productiefuncties voornamelijk rond steriele en aseptische productie. Brede blootstelling aan kwaliteits- of technische verbeteringsprojecten, product- en procesontwikkeling, R&D tot commerciële product- / procesoverdrachten. Vaak optredend in verbindingsrollen met klanten, aannemers, contractproductie, toezichthouders en/of zakelijke partners.

Dr. René Jansen

In 2004 is het psychologisch 
adviesbureau 6P Consultancy opgericht door dr. René Jansen. Hij heeft ook de unieke en succesvolle 6P methodiek ontwikkeld.

Dr. René Jansen – Senior Psycholoog
LinkedIn René Jansen

René Jansen is als psycholoog afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam. Aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam verkreeg hij vervolgens zijn MBA. Al ruim 30 jaar is René Jansen actief in de management consultancy. Vanuit zijn kunde en ervaring heeft hij de 6P methodiek opgezet, vele bedrijven geholpen en ook een aantal boeken geschreven, waaronder het boek ‘Coaching’. 6P Consultancy is in 2023 overgedragen aan 6P Partners om het succes van de 6P methodiek voort te zetten.