Meet & Greet onze 6P Partners!

6P Partners delen we de passie om mensen te ontwikkelen op basis van wie ze ten diepste zijn, en van daaruit doelgericht het succes van mens en organisatie te bewerkstelligen. We geloven dat in elk mens unieke potenties en mooie karaktereigenschappen schuilgaan. Het succes van organisaties gaat altijd mensen: om de juiste mensen de juiste dingen te laten doen. Deelt u deze passie ook, en wilt u hier graag iets mee doen? Dan horen we graag van u! Onze partners zijn volledig autonoom opererende gepassioneerde seniors, coaches, bestuurders, managers. We stellen ze graag aan u voor.

Karlien Verdijk

Karlien Verdijk
– Ik help werkgevers om uitval onder werkende ouders te verminderen
LinkedIn Karlien Verdijk
www.bureauinbeeld.nl

✅ Bureau in Beeld helpt werkgevers met het voorkomen van uitval en verlagen van ziekteverzuim, wat leidt tot continuïteit in de dienstverlening en lagere kosten.
✅ We adviseren werkgevers hoe zij een goed werkgeverschap voor hun werkende ouders kunnen organiseren binnen hun bedrijf.
✅ Ik geef trainingen aan professionals om hun weerbaarheid, energie en focus te verhogen in combinatie met ouderschap en werk.

Als Specialist Positief Opvoeden, Weerbaarheidstrainer, Blauwprintcoach en MapsTell (DISC) trainer combineer ik verschillende methodes gericht op plezier, verbinding, inzicht en het maken van concrete stappen. Ik heb jarenlange ervaring in training en coaching, dat aangevuld met mijn eigen ouderschap en enthousiasme, humor en no-nonsense manier van werken maken van mij de expert op het gebied van: ouderschap en werk!
Nieuwsgierig? Ik wel naar jou!

Monique Engelen

Monique Engelen
– Werk en Gezin expert
LinkedIn Monique Engelen
www.bureauinbeeld.nl

Ik train professionals om hun weerbaarheid, energie en focus te verhogen in combinatie met ouderschap en werk. Bureau in Beeld vergroot weerbaarheid van: Teams, Professionals, Ouders en Kinderen. Weerbaarheid is: “Voor je eigen wensen, grenzen en behoeften opkomen. En rekening houden met die van een ander. Je kunt met tegenslagen omgaan, hebt zelfvertrouwen en bent assertief” Minder weerbaar? Dan kom je vaak in situaties waarbij je ‘ja’ zegt terwijl je ‘nee’ voelt. Door onzekerheid of om anderen niet teleur te willen stellen.
Bureau in Beeld begeleidt kinderen, volwassenen, professionals en teams met het vergroten van hun weerbaarheid op een bruisende en actieve manier.
Samen met jou bekijken we wat jij nodig hebt om vol zelfvertrouwen te kunnen werken en opvoeden of je kind weerbaar te maken.
Je kunt hierbij gebruik maken van:
– Individuele of groeps-coaching voor ouder(s) met hun kind
– Individuele of groeps-coaching voor professionals
– Groepstrainingen op scholen
– Teamtrainingen
– Scholing aan professionals
Bij Bureau in Beeld werken ervaren, hoogopgeleide weerbaarheidstrainers met een flinke dosis humor, die aanpakken. “Wij gaan voor resultaat, hebben een hands- on mentaliteit en gaan geen gesprek uit de weg!”

Vaardigheden: Ouders en Werk · Coaching van ouders · Weerbaarheidstraining · Training en ontwikkeling · Coaching · Pedagogie · Weerbaarheidstrainer · DISC- trainer Teams en Individueel · Gedragstijlen onderzoeken · Speltherapie

Amber Schuurman

Amber Schuurman
– Arbeid en Organisatie Psycholoog & MfN-registermediator
LinkedIn Amber Schuurman
www.mesamediation.nl

Ik ben Amber, moeder van drie kinderen. Opgegroeid in de randstad, maar inmiddels al jaren met mijn partner en kinderen woonachtig in Velden.
Ik ben een “andersdoener”. Ik studeerde toen ik een alleenstaande moeder was (van een huilbaby), ik haalde mijn master toen ik zwanger was van mijn tweede kindje (met bekkeninstabiliteit) en heb mijn bedrijf opgezet in de tropenjaren van het gezinsbestaan (drie kinderen in drie verschillende fasen van hun leven). Met andere woorden, ik zoek de uitdaging (onbewust) op!
Ik ben Arbeid en Organisatiepsycholoog en erkend MfN-registermediator met als specialisatie Arbeidsmediation. Daarnaast adviseer ik organisaties op het gebied van conflicten en verzuim. 
Na mijn bachelor studie Psychologie en Gezondheid in Tilburg heb ik in Nijmegen de master Arbeid en Organisatiepsychologie afgerond. Daarnaast heb ik jaren gewerkt het familiebedrijf waarbij ik de gehele back-office beheerde. Tijdens mijn werk heb ik met verschillende (juridische) kwesties te maken gekregen waarbij ik standvastig en rechtvaardig bleef. Tijdens deze momenten groeide het besef dat het recht niet altijd “recht” doet aan alle partijen. Wat mij heeft doen besluiten om uiteindelijk mij verder te ontwikkelen als (arbeids)mediator. 
Mensen omschrijven mij als hulpvaardig, eerlijk en sympathiek, maar soms een kenau (in de positieve zin van het woord). Ik sta mijn “mannetje”. Daarnaast ben ik iemand die rechtvaardig is en de belangen van alle partijen in ogenschouw neemt. Voor mij staat eerlijkheid centraal. 
Als mediator ben ik onafhankelijk en kijk is voorbij het probleem. Ik focus mij op het herstel van de band, waarbij de oplossing van het geschil vanzelf volgt. Mijn expertise ligt op het gebied van procesbegeleiding en conflictbemiddeling. Tijdens het mediatortraject zal ik gezamenlijk met jullie om de tafel zitten en eerst kijken wat de kern van het geschil is. Vanuit daar gaan we gezamenlijk toewerken naar een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. 
Als Arbeid en Organisatiepsycholoog begeleid ik organisaties op het gebied van conflicthantering en verzuimpreventie, waarbij ik de menselijke component in ogenschouw neem. Hier kijk ik naar hoe de organisatie in zijn geheel werkt. Ik werk hier nauw samen met de verantwoordelijke personen binnen de organisatie. Hierbij adviseer ik de organisatie waar de verbeterpunten liggen en hoe de organisatie dit kan implementeren in hun beleid. 

Peggy Hendriks

Peggy Hendriks
– Toegepast Psycholoog en Senior Tactische Opsporing bij Politie Nederland
LinkedIn Peggy Hendriks

Ik ben Peggy Hendriks en ik ben 47 jaar oud. Ik werk als rechercheur bij de politie en ben sinds 16 januari 2023 de trotse eigenaar van mijn eigen praktijk als toegepast psycholoog. Mijn praktijk DAADKRACHT VENRAY is ontstaan in november 2022. Nadat ik veel plannen en ideeën in mijn hoofd had vond ik het heel spannend op deze plannen om te zetten naar een echte praktijk als toegepast psycholoog.
Ik ben toegepast psycholoog met als specialisatie Carrièrebegeleiding, Coaching van executives, Leiderschapsontwikkeling, Life coaching, Bedrijfsconsultancy, Advies voor non-profits en HR-consultancy. Met de ervaring van ruim 28 jaar bij de politie, verschillende eenheden en verschillende werkplekken binnen de recherche sta ik stevig in mijn schoenen en weet ik hoe ik zaken kan aanpakken. 
Toegepaste psychologie gaat over het begrijpen van het menselijk gedrag en over het begrijpen van de gevolgen van het gedrag. Een toegepast psycholoog is een specialist op het gebied van het onderzoeken, beoordelen en beïnvloeden van menselijk gedrag. Door het gebruik maken van psychologische benaderingen en psychologische wetenschap alsmede verbaal en non-verbale communicatie weten wij hoe de kennis ingezet kan worden om praktische problemen op te lossen of in ieder geval op te helderen. Dit doe ik door middel van training, coaching, voorlichting en/of advisering.
De naam van mijn praktijk “Daadkracht” zegt veel over mij. Ik ben energiek, efficiënt en durf zaken aan te pakken! Denken en doen is belangrijk om verandering te brengen. Denken en doen zijn belangrijke waarden voor mij. Eerst nadenken over een situatie, dan bedenken wat deze situatie nodig heeft en dan doen. Dit doen, doen we samen! 
Neem vooral contact op en dan kijken we samen naar wat de mogelijkheden of onmogelijkheden zijn. Dit is geheel vrijblijvend. Zeker geldt dit ook voor jou als jij een bedrijf hebt en je hebt vragen over je team, samenwerking, verzuim en loopbaanonderhoud dan ben je bij mij goed. I

Anke Dohmen

Anke Dohmen
– Toegepast Psycholoog
LinkedIn Anke Dohmen

Anke heeft veel kennis van en ervaring met verschillende doelgroepen: LVB, NAH, verslavingsproblematiek, psychische kwetsbaarheden, dementie. Naast diverse studies heb ik voornamelijk gewerkt in de zorgsector. Op deze manier kon ik theorie direct toepassen in de praktijk. Hierdoor heb ik mij op jonge leeftijd kunnen ontplooien tot de gedreven professional die ik nu ben.
Ik houd ervan om situaties te analyseren. Hoe reageren mensen op bepaalde situaties? Hoe gaan mensen met bepaalde situaties om? Waarom doen mensen bepaalde dingen op een bepaalde manier? Waar liggen de talenten en capaciteiten van een persoon en hoe kan deze zich nog verder ontwikkelen? Vervolgens de verbinding leggen tussen de praktijk en de theorie. Als persoon ben ik heel nieuwsgierig en leergierig. Ik wil mijzelf altijd blijven ontwikkelen en ben van mening dat je nooit uitgeleerd bent. Van nature heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit maakt dat ik altijd alles in goede banen wil leiden om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Dit zorgt ervoor dat ik structureel te werk ga en houd van overzicht, waarbij ik altijd het doel voor ogen houd.
Belangrijke vaardigheden: goed luistervermogen, geduldig, analytisch, oplossingsgericht, teamspeler maar ook zelfstandig, altijd open voor nieuwe ervaringen, leergierig, rustig, flexibel, creatief en communicatief sterk. Andere eigenschappen die mij kenmerken zijn: oog voor kwaliteit, betrokken, nieuwsgierig, daadkrachtig en betrouwbaar.

Germy Vliegen-Claessens

Germy Vliegen-Claessens
– Toegepast Psycholoog en Teamleider ondersteuners medezeggenschap
LinkedIn Germy Vliegen-Claessens

Germy is als teamleider in de zorg bekend met de complexiteit die gevraagd wordt van teams en organisaties. Ze heeft een breed interessegebied. Vanuit positieve energie kan ze het beste uit mensen naar boven halen. Ze denkt in mogelijkheden en houdt hierbij duidelijke doelen voor ogen. Samen met de klant zoekt ze naar creatieve oplossingen in complexe situaties. Hierbij heeft ze oog voor het persoonlijke detail in de mens, zonder de strategische doelen uit het oog te verliezen.
Door ontwikkelgericht en vanuit competenties leiding te geven is ze in staat om de medewerkers te begeleiden in het werk waar dat nodig is. Ze kan persoonlijke kwaliteiten binnen een team zo stimuleren dat ze aanvullend zijn aan elkaar en krachtige teams ontstaan. Hierbij maakt ze samen met de medewerkers de vertaalslag van strategisch naar operationeel niveau en vice versa.
Een continue proces van kwaliteitsverbetering binnen teams worden door haar ondersteund naar mooi werk en een goede bedrijfsvoering. Ze is in staat personen in hun kracht te zetten door zowel intern als extern met elkaar te verbinden.
Naast de ervaring in de zorg heeft ze vanuit haar politieke periode als fractievoorzitter en lid van diverse werkgroepen gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen.
Als toegepast psycholoog heeft ze kennis van de diverse psychologische vraagstukken, methoden, technieken en instrumenten om menselijk gedrag te analyseren, beoordelen en beïnvloeden. Ze beheerst verschillende gesprekstechnieken om de beoogde gedragsverandering te bewerkstelligen vanuit eigen regie en kracht van de coachee.

Paul Hofstede

Paul Hofstede
– Adviseur Familiebedrijven
LinkedIn Paul Hofstede

Paul is opgegroeid in een ondernemende familie met een familiebedrijf. Na zijn studie bedrijfskunde bleek zijn vader ernstig ziek te zijn en heeft hij hem opgevolgd in leiding, zeggenschap en eigendom. Gedurende deze periode van zijn leven is hij in aanraking gekomen met de typische kenmerken en dynamieken van en binnen familiebedrijven. Paul ging opnieuw studeren en de opgedane inzichten, kennis en ervaring wilde hij graag delen met andere betrokkenen binnen deze bijzondere groep bedrijven. Na de verkoop van het bedrijf is hij dit als adviseur familiebedrijven vorm gaan geven.
Paul vindt het belangrijk dat er balans is tussen enerzijds de continuïteit van het bedrijf en anderzijds de harmonie binnen de familie. Binnen zijn advisering aan eigenaren van familiebedrijven, leden van ondernemende families, directies en/of andere stakeholders staat dit ook altijd centraal. Paul herkent de individuele, familiaire en bedrijfsbelangen snel en weet goed om te gaan met de emotionele- en rationele thema’s die leven. Bedrijfsopvolging, bedrijfsoverdracht en conflictsituaties zijn dan ook vraagstukken waar hij graag en vol enthousiasme aan werkt. Paul werkt hierin samen met specialisten zoals fiscalisten, bankiers, vermogensbeheerders en advocaten. Paul is medeoprichter van het Gelders Familiebedrijven Gilde.

Wim Herings

Wim Herings
– Senior Quality Professional
LinkedIn Wim Herings

Senior Quality Professional met 30 jaar QA-ervaring in farmaceutische productie, biotechnologie, bloed bankieren, medische hulpmiddelen.
In Quality Management sterk in Quality Systems design, QA-architectuur, IT-ondersteuning voor QA-systemen, QMS-remediatie en metrics. Bedreven in principes van (Business) Proces Management. Creëert visie en overzicht, vertaalt naar beleid, procedures en implementatie op de werkvloer. Behandelt organisatorische, culturele en psychodynamische aspecten van het functioneren en veranderen van KMS. Als Quality Engineer ervaren met basis 6 sigma en lean technieken
Functies vervuld met QA-inhoud in het productie- en kwaliteitsteam. Kent uitvoerende, leidinggevende, project-, technische expert-, Qualified Person- en werkvloer rollen van binnenuit. Sterke communicator die gemakkelijk contact maakt met productie-, kwaliteits-, IT-, HR-regelgeving zaken, product- en proces ontwikkelingsteams. Goed trackrecord met GMP-inspecties en GMP-certificering (EMEA en FDA). Toegepaste ICH-richtlijnen voor ontwerp kwaliteit (ICH 08), risicobeheer (ICH 09) en structurering van farmaceutische kwaliteitssystemen (ICH10).
Als industrieel apotheker ervaren met kwaliteit op de werkvloer en productiefuncties voornamelijk rond steriele en aseptische productie. Brede blootstelling aan kwaliteits- of technische verbeteringsprojecten, product- en procesontwikkeling, R&D tot commerciële product- / procesoverdrachten. Vaak optredend in verbindingsrollen met klanten, aannemers, contractproductie, toezichthouders en/of zakelijke partners.

Dr. René Jansen

In 2004 is het psychologisch 
adviesbureau 6P Consultancy opgericht door dr. René Jansen. Hij heeft ook de unieke en succesvolle 6P methodiek ontwikkeld.

Dr. René Jansen – Senior Psycholoog
LinkedIn René Jansen

René Jansen is als psycholoog afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam. Aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam verkreeg hij vervolgens zijn MBA. Al ruim 30 jaar is René Jansen actief in de management consultancy. Vanuit zijn kunde en ervaring heeft hij de 6P methodiek opgezet, vele bedrijven geholpen en ook een aantal boeken geschreven, waaronder het boek ‘Coaching’. 6P Consultancy is in 2023 overgedragen aan 6P Partners om het succes van de 6P methodiek voort te zetten.