6P Consultancy wordt 6P Partners

Per 1 januari 2023 zal psycholoog dr. René Jansen, oprichter van 6P Consultancy, van zijn welverdiende pensioen gaan genieten. René is sinds mei 2022 in gesprek met Remy de Wild om zijn mooie bedrijf over te nemen. Samen zoeken zij naar een warme overdracht, om de tevredenheid van klanten en het succes te garanderen. Remy is als hoger opgeleid professioneel coach een aantal jaren associé van 6P Consultancy, en als zodanig bekend met de unieke succesvolle 6P methodiek, ontwikkeld door dr. René Jansen. Het is een grote eer om zijn werk voort te mogen zetten in het nieuwe bedrijf 6P Partners. Naast onze missie om bedrijven succesvol te maken, hebben we ook een eigen missie. En dat is om de 6P methode meer bekendheid en draagvlak te geven in Nederland en daarbuiten. Het is onze missie om de 6P methode een begrip te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: