Ontmoet onze nieuwe stagiaires

Even voorstellen..

Sinds kort zijn Stan Pieters en Tineke Severens begonnen als stagiaire bij 6P Partners. Beiden zijn derdejaars toegepaste psychologie studenten bij Fontys Eindhoven. Wij heten hen van harte welkom bij 6P Partners en wensen hen veel plezier en een succesvolle leerzame stageperiode! Ze willen zich graag persoonlijk even aan u voorstellen:

Tineke Severens
Mijn naam is Tineke Severens en ik ben een derdejaars student toegepaste psychologie in Eindhoven. Deze stage bij 6P Partners sluit aan bij mijn interesse voor psychodiagnostisch onderzoek. Zelf moest ik ook door een assessment om mijn ontwikkelingspunten helder in beeld te krijgen. Door deze assessment afname groeide mijn interesse alleen maar meer. Het assessment was goed voorbereid, duidelijk en gaf een goed beeld over mijzelf als individu. Binnen deze stage ben ik vooral bezig met assessment afname en het opstellen van rapportages. Ik kijk uit naar de samenwerking bij 6P Partners!

Stan Pieters
Het derde jaar is aangebroken en ik moest opzoek naar een stage. Het liefst bij een bedrijf dat zich verdiept in de relatie tussen mens en bedrijf. 6PPartners bood hier een perfecte uitkomst in en ik solliciteerde zo snel als ik kon. Ik kon gelijk kennismaken met de state of the art test tools die 6PPartners te bieden heeft. Ik vond het interessante tools en vroeg mij meteen af, waarom niet elk bedrijf gebruik maakt van dit soort testen om de juiste mensen te vinden, voor het vullen voor hun posities. Je wilt als bedrijf toch altijd een goede match? Waarom wordt daar dan in spannende tijden zoals deze het eerste op bezuinigt? 
Ik ben Stan Pieters 3e jaars toegepaste psychologie student. En hoop bij 6ppartners het verschil te maken in de kwaliteit van de sollicitanten bij bedrijven voor een optimale match tussen mens en organisatie. Ik ga mij binnen 6ppartners bezig houden met onderzoek naar het gedragspatroon van bedrijven in spannende tijden omtrent hun personeel. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: